Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Tambahkan"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Sertai"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Like"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Follow"]

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

, ,

Ahad, 13 Januari 2013

Skandal Seks untuk Gred Tinggi: Pelajar Serah DARA kepada ProfesorAsiaOne melaporkan bahawa butiran siasatan terperinci berkaitan dengan kes seks untuk gred tinggi membabitkan profesor undang-undang Tey Tsun Hang, 41, dan  pelajar perempuan, Darinne Ko Wen Hui didedahkan di mahkamah.

Pada Khamis lalu, mahkamah diberitahu bahawa kedua-duanya bertemu pada Januari 2010, waktu itu  Ko ialah pelajar kelas Ekuiti dan Amanah Tey.  Ko juga membantu Tey dalam menjalankan kajian untuk bukunya.

Shin Min Daily News melaporkan bahawa Ko, kini 23 tahun, telah hilang dara apabila dia  mengadakan hubungan seks dengan Tey di pejabatnya di Universiti Nasional Singapura (NUS) pada bulan Julai, 2010.

Mereka mengadakan hubungan seks sekali lagi di pejabat yang sama empat hari kemudian.

Sekitar Mei 2010, Tey telah memberitahu Ko tentang maklumat sulit berkaitan dengan keputusan dan kedudukan Ko dalam kelas sewaktu makan tengah hari, sesuatu yang menurut Ko tidak diketahuinya atau dapat diketahuinya sendiri.

Ko kemudian mula memberikan hadiah kepada Tey. Dia memberitahu mahkamah bahawa dia telah memberikan  pen Montblanc  bernilai $740 sebagai hadiah hari jadi kerana dia "menyukai" Tey "sebagai teman".

Perbicaraan dijangka berakhir pada 22 Jan dan sebanyak 14 orang saksi, termasuk Ko,  dipanggil untuk memberikan keterangan.-DCM/AsiaOne


Laporan awal di sini.Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

PR

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH