Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Tambahkan"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Sertai"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Like"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Follow"]

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

, , ,

Selasa, 15 Mei 2012

[Gambar -18 SX] Kemaluan Isteri Curang Melekat pada Kemaluan Kekasihnya (Benar-benar Berlaku)Kita sering membaca atau mendengar cerita kemaluan isteri curang yang berzina dengan lelaki lain melekat dengan kemaluan kekasihnya. Walaupun kerap kali diceritakan, namun tiada gambar atau video yang membuktikan kebenaran cerita seumpama itu. Oleh sebab itu, banyak pasangan cinta terlarang mengambil sikap endah tidak endah terhadap kebenaran kejadian kemaluan melekat gara-gara berzina atau curang.

Namun, kejadian kemaluan isteri curang melekat dengan kemaluan kekasihnya di Kenya membuktikan perkara itu boleh berlaku. Yang menariknya, kejadian yang amat mengaibkan itu berjaya dirakam. Yang malangnya, video kejadian itu tersebar dan kini boleh ditonton satu dunia di Youtube. 

Berdasarkan keterangan video dan beberapa laman sesawang, kejadian ini berlaku di Nairobi, Kenya. Hal itu bermula apabila suami wanita itu mengesyaki isterinya bermain kayu tiga. Sebagai akibatnya, dia meminta seseorang mengenakan sihir agar kemaluan isteri dan kekasihnya itu melekat jika mereka melakukan seks. 

Telahan si suami tepat apabila kemaluan isterinya melekat dan tidak boleh dipisahkan dari kemaluan kekasihnya. Walaupun pihak polis cuba membantu, namun kemaluan kedua-duanya pasangan kekasih itu tetap melekat dan tidak boleh dipisahkan. 

Si suami

Polis cuba memujuk suami agar membatalkan sihir yang dikenakan terhadap isterinya.

Pihak polis memujuk si suami agar membatalkan sihir yang dikenakan terhadap isterinya, namun dia enggan berbuat demikian.  Hanya setelah teman lelaki isterinya itu berjanji akan membayar pampasan sebanyak Shilling Kenya 20,000 (lebih kurang RM716) barulah si suami bersetuju memanggil seorang pastor dan tidak lama selepas itu kemaluan pasangan kekasih gelap tadi berjaya dipisahkan.

Selepas dipisahkan.Pada akhir video, kelihatan lelaki yang berzina dengan isteri orang itu menuju ke ATM untuk mengeluarkan wang. -DCM


*Saya tidak mahu menyiarkan video kejadian itu di sini. Kalau mahu menontonnya, sila buat carian di Youtube.


P/s: Pelajaran yang amat berguna kepada sesiapa yang gemar berzina atau curang kepada pasangan masing-masing. Ingat, kejadian ini bisa sahaja berlaku dengan kehendak Allah SWT. Jika kejadian seumpama ini boleh berlaku dengan jampi serapah, maka bayangkan kuasa Allah untuk mengajar orang melanggar hukum agama dan hukum alam.


 1. Great Blog..!!!! Keep Blogging....

  gravatar Comment by Jaja Sukarja @ Jumaat, September 28, 2012 4:51:00 PTG      
 2. boleh juga tutorialnya, di save page as dulu ahhh

  gravatar Comment by Jaja Sukarja @ Jumaat, September 28, 2012 4:53:00 PTG      
 3. Nice Info TQ For Sharing

  gravatar Comment by Daday Khoday @ Jumaat, September 28, 2012 4:56:00 PTG      
 4. Than itu maha adil..Dia akn tkjukkn kbsrn nya kpd umat manusia tnpa mgira darjat mahupun agama...golongan para suami dan istri harus ambil enteng perkara sbgini agr tdk crg dgn psgn msg2.renung2kn dan slmt bramal..

  gravatar Comment by rasa kacak;-) @ Jumaat, Disember 07, 2012 6:37:00 PTG      
 5. Than itu maha adil..Dia akn tkjukkn kbsrn nya kpd umat manusia tnpa mgira darjat mahupun agama...golongan para suami dan istri harus ambil enteng perkara sbgini agr tdk crg dgn psgn msg2.renung2kn dan slmt bramal..

  gravatar Comment by rasa kacak;-) @ Jumaat, Disember 07, 2012 6:38:00 PTG      
 6. Ambil sbgai pgajaran hdup.

  gravatar Comment by rasa kacak;-) @ Jumaat, Disember 07, 2012 6:39:00 PTG      
 7. Betul3x

  gravatar Comment by Tanpa Nama @ Ahad, Disember 23, 2012 1:02:00 PG      
 8. MasyaAllah

  gravatar Comment by stefa @ Jumaat, Julai 12, 2013 4:07:00 PTG      
 9. Mcmmna nk buat ilmu itu

  gravatar Comment by Tanpa Nama @ Selasa, Januari 14, 2014 3:01:00 PTG      
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

PR

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH