Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Tambahkan"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Sertai"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Like"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Follow"]

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

, , ,

Isnin, 3 Oktober 2011

Fidofilia Mati dengan PERUT TERBURAI di Penjara
Seorang fidofilia (orang yang berahi akan kanak-kanak) mati selepas perutnya diburaikan oleh banduan lain  selepas dia didakwa berbangga terhadap jenayah jijik yang dilakukannya. 

Mitchell Harrison, 23, dibunuh di Penjara Frankland, salah sebuah penjara yang dikawal rapi di County Durham. Perogol/penyerang seksual bersiri itu diserang menggunakan senjata buatan sendiri, yang dipercayai pisau cukur yang dikepit dan diikat pada batang berus gigi.

Harrison dan rakan selnya dikatakan makan sarapan bersama sebelum terjadinya kejadian yang mengerikan itu Sabtu lalu, lapor DM.

Menurut maklumat pihak penjara, Harrison dikenakan hukuman penjara selama empat tahun selepas didapati bersalah merogol kanak-kanak berusia 13 tahun.

Sumber penjara melaporkan, "Darah terpercik di merata-rata di dalam sel tersebut."

"Kami percaya sesuatu yang mencetuskan serangan tersebut , namun kami masih belum mengetahui sebab sebenarnya." - DCM


P/s: Saya tidak bersimpati!

  1. hai.... leh tkar link? klu awak sudi sya ltkkan link awak dalam 2 blog saya
    http://khalifahalhidayah.blogspot.com
    http://republicofmonggol.blogspot.com
    klu sudi sila beritahu saya di ulasan salah satu blog saya. sila letak link awak sekali

    gravatar Comment by zonejb @ Isnin, Oktober 03, 2011 9:41:00 PTG      
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

PR

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH