Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Tambahkan"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Sertai"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Like"]

Rakan DUNIACACAMARBA [Klik "Follow"]

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Isnin, 21 Jun 2010

Sepasang Pelajar SEKOLAH RENDAH Bercium Depan Rakan Kelas - Rakam & Siar di Internet


Pelajar sekolah Malaysia semakin “hancur”. Saya tidak mahu komen kerana sudah puas blog ini memberikan komen berkaitan dengan hal ini. Saya cuba mencari video yang dimaksudkan, tetapi tidak berjaya ditemukan. Mungkin selepas didedahkan oleh akhbar, pemuat naik memadamkan video tersebut.

Menurut berita di bawah ini, sepasang murid sekolah rendah (berdasarkan lencana sekolah) bercium, manakala rakan sekelas mereka merakamkan aksi tersebut. Video sepanjang 31 saat itu kemudiaannya dimuatnaikkan ke sebuah laman video popular di internet dengan diberi tajuk “Masters of the future”.

Aksi tersebut bermula apabila murid lelaki tersebut menghampiri pasangannya. Kemudiannya rakan sekelas mereka menjerit “lakukan sekali lagi”. Mungkin terpengaruh oleh desakan rakan sekelas mereka, murid perempuan itu mengambil inisiatif dengan mencium pasangannya. Kedua-dua murid itu kemudiannya bercium dengan penuh ghairah selama lapan saat.

Apa hendak jadi dengan kanak-kanak dan remaja Malaysia?

Saya petik:
[AO] KUALA LUMPUR - Two young students were seen making out in what looked like a classroom, while a fellow classmate recorded it with a handphone.

Shin Min daily reported that the 31-second video, which was posted on a popular video website, was titled "Masters of the future".

It started off with a male student walking to the side of his female classmate, and looking over her shoulder as she looked at her handphone.

He then snatched her handphone and sat on a table while she looked around, bewildered. The other students in the class then erupted into bouts of chanting and encouraged the couple to "do it one more time".

After much hesitation, the girl took the initiative to kiss the male student. They were engaged in a passionate kiss for about eight seconds.

During the kiss, the male student tried to block the camera from filming their mouths, and another student in the class even held out a hand to press the girl's head down.

The video clip looked like it was shot in a classroom, and the two young students donned uniforms bearing the school badge of a primary school in Malaysia.

  1. malaysia boleh...

    gravatar Comment by BUJANG SUSAH @ Isnin, Jun 21, 2010 12:59:00 PTG      
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

PR

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH